İŞKUR, Samsun Üniversitesinde Öğrencileri Bilgilendirdi

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Samsun İl Müdürlüğü ve Samsun Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından öğrenciler bilgilendirildi.

Samsun Üniversitesi Canik Kampüsü 100. Yıl Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Samsun Üniversitesinde görev yapan akademisyenlerin yanı sıra İŞKUR Samsun İl Müdürlüğü personeli ve öğrenciler katıldı. İlk olarak kürsüye gelen İş ve Meslek Danışmanı Derya Boşnak, iş başı eğitimler ve yapılan danışmanlıklar hakkında sunum eşliğinde bilgi verdi.

Sonrasında konuşan İş Kulübü Lideri Çiğdem Çakır Beyhan, Samsun İŞKUR’un nitelikli personel yetiştirme ile ilgili programlarından bahsetti. İş bulma konusunda sunum eşliğinde kişisel gelişim hakkında konuşarak öğrencilerin kendilerini geliştirmelerinin iş bulmaları konusunda onlara yardımcı olacağını söyledi.

Etkinlik soru cevap kısmının ardından sona erdi.

17 Aralık 2021