İŞKUR, Samsun Üniversitesi’nde Eğitimlerine Devam Ediyor

Samsun Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Samsun İŞKUR birlikteliği kapsamında mezun ve öğrencilerimize yönelik olarak online “İş Arama Becerileri Eğitimi ” gerçekleştirildi. Programda ilk olarak Samsun İŞKUR İş Kulübü Lideri Çiğdem Çakır Beyhan tarafından öğrenci ve mezunlarımıza yönelik İŞKUR faaliyetlerinin de anlatıldığı, mezunlarımızın iş arama süreçlerini daha doğru ve aktif şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla sunum yapıldı.

Sunumun ardından misafir konuşmacı olarak TOYOTA Plaza Derindere Koçak Otomotiv Sanayi ve Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Banu Eser ERUÇAR öğrenciler ile soru-cevap şeklinde etkileşimde bulundu.

30 Aralık 2021