Orta Karadeniz Kariyer Fuarı “Online Kariyer Eğitimleri”

2-3 Mart tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonu ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF) kapsamında hazırlanan “Online Kariyer Eğitimleri” başlıyor!

• E-ihracat ve Dış Ticaret Eğitimi
  • E-ticaret ve Dijital Pazarlama Eğitimi
  • Girişimcilik Eğitimi
  • Girişimcilik ve Şirketleşme Eğitimi
  • Fikri Sınai Mülkiyet Hakları Eğitimi
  • Öğrenci Koçluğu Eğitimi
  • Proje Hazırlama Eğitimi
  • Etkili iletişim ve Liderlik Eğitimi
  • İş Yaşamında Yazışma Teknikleri Eğitimi
  • Bilgi Teknolojileri Eğitimi (Hazine ve Maliye Bakanlığı 1 Milyon İstihdam Projesi BTKAkademi)

Online eğitimlere katılım kontenjanı her bir paydaş üniversite için 50’şer öğrenci ile sınırlıdır. Katılım sağlamak isteyen öğrencilerimiz öncelikle https://www.yetenekkapisi.org/ adresinden yetenek kapısına kayıtlarını gerçekleştirecekler. Sisteme giriş yapıldıktan sonra “Etkinlikler” menüsünden “KARİYER EĞİTİMLERİ” sekmesinde bulunan eğitimlere başvuru yapacaklardır. Ardından katılmak istedikleri online eğitime, verilen gün ve saatte katılım sağlayacak, fuar gününde katılım belgeleri öğrencilerin kendisine imza karşılığı teslim edilecektir.

14 Şubat 2022