Ulusal Staj Programı

Kariyerine güçlü bir başlangıç yapmak için seçtiğin kurumda, dilediğin alanda staj yapmak ister misin?

Ulusal Staj Programı tam sana göre!

Program’a başvuru yapan öğrenciler; eğitim hayatları boyunca sergiledikleri performans, becerilerini arttırmaya yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalar ve başarıları göz önünde bulundurularak akademik/mesleki, sanatsal/sosyal ve sportif yeterlik puanları üzerinden değerlenmektedir. İşverenler ise öğrencilere, kimlik bilgilerini görmeden söz konusu yeterlik alanlarında aldıkları puanlar üzerinden staj teklifi göndermektedir.

Yurt içindeki başarısının yanı sıra yurt dışında da beğeni ile takip edilen ve OECD tarafından iki kez üye ülkelere örnek uygulama olarak gösterilen Program, profesyonel hayatının başındaki pek çok gence henüz öğrenci iken iş hayatını deneyimleme ve kariyer yolculuğuna yön verme şansı tanımıştır.

Kamu ve özel sektör staj imkanlarını kaçırmamak için özgeçmişini sisteme yükle, staj teklifleri sana gelsin.

Son başvuru: 31 Mart

Ayrıntılı bilgi için: https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ulusalstajprogrami