Anasayfa » Hakkımızda

Kariyer merkezi, öğrencilerimizin kendilerini tanımalarını, yakın gelecekteki çalışma alanlarını fark etmelerini ve mezun olmadan önce iş dünyasını tanımalarını sağlamak, mezun olduktan sonra kısa ve uzun dönemdeki kariyer planlamaları konusunda destek olmak, dolayısıyla, profesyonel hayata daha kolay geçiş yapmalarına yardımcı olmak amacıyla 20 Şubat 2021 tarihinde yönetmeliği Resmi Gazetede yayınlanarak kurulmuştur.

Kariyer Merkezi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile koordineli bir şekilde faaliyetlerini yürütmektedir.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından geliştirilen, Yetenek Kapısı ve Kariyer Kapısı uygulamalarını üniversitemiz de aktif olarak öğrencilerimizin hizmetine sunmuştur. Bu platformlardan öğrencilerimiz stajlar, iş ilanları ve çeşitli etkinliklere ücretsiz ulaşma imkanına sahiptirler.

Öğrenci Destek Hattı